Kantoor & service

Contacteer ons

Verzekeringen Geeurickx & Co NV

Leopoldlaan 85 bus 1
9300 Aalst

info@geeurickx.be
Tel. 053 78 74 75

Klik hier voor een contactformulier

Openingsuren


Team


Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures, maar wij ontvangen graag uw spontane sollicitatie via info@geeurickx.be

Contactformulier

Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Of wil u graag een afspraak maken?
Gebruik dit formulier om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. Bij dringende vragen is het aangewezen even te telefoneren (tel. 053 78 74 75).

Pers: ons kantoor in de media


16-11-2014

Artikel 'De Verzekeringswereld'


Het vaktijdschrift 'De Verzekeringswereld' toonde voor zijn november-editie interesse in de online aanpak van ons kantoor. Meer bepaald de online klantenzone 'MyBroker' en de specifieke voordelen ervan voor onze klanten alsook voor ons kantoor op vlak van efficientie en administratie. Lees het volledige interview. bron : De Verzekeringswereld, novermber 2014.  

Bekijk meer28-03-2014

Artikel 'Het Laatste Nieuws'


Ons nieuw kantoorgebouw op de Leopoldlaan in Aalst bleef niet onopgemerkt. Het Laatste Nieuws publiceerde een artikel over de opening van het kantoor en onze werking.

Bekijk meer14-12-2013

Artikel 'Ondernemers' VOKA


'Ondernemers' is het maandelijks magazine van VOKA Oost-Vlaanderen en handelt over de economische actualiteit in onze regio. In deze december-editie wijdde VOKA een artikel aan het vernieuwde kantoor en onze specifieke aanpak. 

Bekijk meer06-01-2012

Reportage VTM-Nieuws


In januari 2012 trok er een hevige storm over Vlaanderen. Tijdens onze bezoeken met schade-experten ging de VTM-nieuwsdienst mee op pad naar Reizen De Vriendt. Op het dak van dit autocar bedrijf uit Lebbeke werden de zonnepanelen ernstig beschadigd door de stormwind.

Bekijk meer01-06-2010

Interview VRT-Journaal


Het VRT-Journaal vroeg onze opinie rond de gekende problematiek van dure autoverzekeringen voor jonge bestuurders. Het item ging over het verzwijgen van jonge bestuurders in een autoverzekeringscontract. 

Bekijk meerKlant worden

U bent nog geen klant en wenst uw verzekeringen bij ons af te sluiten?

Maak een afspraak op het nummer 053 78 74 75, stuur een e-mail naar info@geeurickx.be of gebruik het contactformulier.

Wij denken graag met u mee en luisteren eerst naar uw specifieke vragen en behoeften. Met deze informatie zoeken wij naar oplossingen op maat in mensentaal!

Wilt u alvast een offerte voor uw nieuwe wagen?
Vul het formulier hieronder aan. Op basis van deze info, vergelijken wij verschillende spelers op de markt en zoeken naar de verzekeringsoplossing die het best bij u past.

Vraag offerte aan